Werken in Udenhout, voor en door de regio

www.werkeninudenhout.nl  is een nieuw initiatief van Eugenie van Roessel. Het is een platform waar alle ondernemers die gevestigd zijn in Udenhout en Biezenmortel vacatures op kunnen plaatsen. Werkeninudenhout.nl is tot stand gekomen omdat er in Udenhout en Biezenmortel veel mooie bedrijven gevestigd zijn en veel van deze bedrijven zijn opzoek naar geschikte werknemers. Wat zou het makkelijk en fijn zijn als deze uit de regio zouden komen.

Werkeninudenhout.nl is op 1 september 2018 publiekelijk online gegaan en om alle PM leden van Kreitenmolen Vitaal kennis te laten maken met werkeninudenhout.nl heeft ieder PM-lid inmiddels een voucher ontvangen met een kortingscode. Met deze voucher kan de eerste vacature voor maar € 25,- geplaatst worden, in plaats van de standaard € 75,-. De vacature blijft 60 dagen online staan.

Vrijdag 8 september zal werkeninudenhout.nl via Facebook en tijdens de Open Bedrijvendag aan het publiek uit de regio worden gepresenteerd. Als u uw vacature online wil hebben wanneer de eerste geïnteresseerden de website zullen gaan bezoeken, aarzel dan niet en gebruik uw voucher! Als u uw vacature vóór vrijdag 7 september uploadt, staat hij gegarandeerd 8 september op werkeninudenhout.nl.
 
Werken in Udenhout, voor en door de regio!

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *