Collectieve inkoop ramenbewassing

Besparen op uw ramenbewassing? Dat kan als lid van Kreitenmolen Vitaal. De vereniging sloot een raamovereenkomst met WI-JO.

WI-JO is een klein familiebedrijf met zes personeelsleden. De knowhow van het bedrijf bestaat uit een enorme praktijkervaring die zij combineert met de beste producten. WI-JO beschikt over een auto met hoogwerker die tot 21 meter hoogte ramen op de traditionele manier kan wassen. WI-JO heeft ook de mogelijkheid ramen te wassen met een Osmosekar. Meer informatie, zie www.wi-jo-schoonmaakdiensten.nl

pand Wi-Jo

Belangrijk om te weten:

  • Bedrijven die aangesloten zijn bij Parkmanagement Kreitenmolen Vitaal kunnen vrijblijvend een offerte opvragen en gebruik maken van scherpe tarieven. Zolang het lidmaatschap loopt, profiteert u van dit prijsvoordeel. Wanneer u uw lidmaatschap beëindigt, vervallen deze rechten.
  • De prijs/kwaliteitverhouding, is het uitgangspunt in de gunning. De tarieven zijn zorgvuldig vergeleken en worden de komende jaren door PM Kreitenmolen bewaakt.
  • De prijsstelling is uiterst concurrerend. Het gaat om all-in tarieven. U wordt dus niet (achteraf) geconfronteerd met diverse toelagen.

Interesse om deel te nemen aan dit collectief?

Mail naar: mail@kreitenmolenvitaal.nl