KreitenmolenVitaal-header01a
KreitenmolenVitaal-header02a
KreitenmolenVitaal-header03a

Hoe werkt het?

Gemeente Tilburg introduceerde de verenigingen Vitaal om de kwaliteit en het vestigingsklimaat op de Tilburgse bedrijventerreinen te verbeteren. Deze beslissing stond aan de wieg van ‘parkmanagement nieuwe stijl’. De gemeente stelt extra financiële middelen beschikbaar aan de Vitaal verenigingen waardoor de samenwerking nog meer resultaat oplevert.

Financiële middelen

De gemeente int de gevelreclamebelasting van ondernemers op het industrieterrein. De gemeente beheert deze gereserveerde budgetten en levert een extra bijdrage. De bestemming van de financiële middelen wordt bepaald door de leden zelf omdat zij als gebruikers van het terrein het best zicht hebben op wat nodig is. De bestemming van het geld dient wel vooraf overlegd te worden door de parkmanager (namens de leden) met de gemeente Tilburg.

Taak bestuur Kreitenmolen Vitaal

Het bestuur van Kreitenmolen Vitaal is  gesprekspartner voor gemeente Tilburg. Daarnaast is het bestuur ook verantwoordelijk voor het initiëren en uitvoeren van de gezamenlijke projecten van het bedrijventerrein Kreitenmolen. Benieuwd naar de projecten? Lees hier verder.

Leden beslissen mee

Ieder bedrijf op het bedrijventerrein Kreitenmolen dat gevelreclamebelasting betaalt, kan gratis lid worden van Kreitenmolen Vitaal. Door gratis lid te worden, kunnen bedrijven bijvoorbeeld meebeslissen over parkmanagementzaken als beveiliging, bewegwijzering, aanvullende maatregelen op groen- en grijsonderhoud van de gemeente en communicatie. Tijdens de halfjaarlijkse algemene ledenvergadering worden voorstellen gedaan en besproken. Natuurlijk kunnen tussentijds ook ideeën voorgelegd worden aan de parkmanager. Voor de uitvoer van de afzonderlijke projecten bestaan werkgroepen waarin leden van Kreitenmolen Vitaal zitting hebben.

Op de hoogte blijven

Het bestuur en de parkmanager houden haar leden graag op de hoogte. Dit gebeurt uiteraard tijdens de halfjaarlijkse ledenvergaderingen. Maar ook doordat zij regelmatig nieuws communiceren. Deze berichten staan op deze website en zijn ook te vinden op de Facebookpagina. Geïnteresseerd? Meld u dan aan voor onze Facebookgroep.

Ook lid worden van Kreitenmolen Vitaal?

Meld u direct aan of stel uw vragen aan de parkmanager.

© Copyright - Kreitenmolen Vitaal