KreitenmolenVitaal-header01a
KreitenmolenVitaal-header02a
KreitenmolenVitaal-header03a

Het bestuur van Kreitenmolen Vitaal is verantwoordelijk voor het in gang zetten en uitvoeren van de gezamenlijke projecten. Daarnaast zijn de bestuursleden en de parkmanager gesprekspartner voor de gemeente Tilburg.

Het Bestuur

Corné Cools

Corné Cools

Voorzitter

Samen met de bestuursleden nemen wij strategische beslissingen, waar ik eindverantwoordelijk voor ben. Ik ben kritisch in deze rol, de beslissingen dienen allemaal in lijn te zijn met het doel wat de vereniging nastreeft en haar bestaansrecht ondersteunt. Daarnaast vertegenwoordig ik Kreitenmolen Vitaal tijdens officiële gelegenheden.

Saagrow Beton

Sandra Weijtmans

Sandra Weijtmans

Penningmeester

Sinds 1 maart 2018 ben ik penningmeester van deze mooie groeiende stichting. Ik stel samen met het bestuur het financieel beleid op. Ik heb uiteraard speciale aandacht voor de budgettering van investeringen en kosten, maak de begrotingen op en ik verwerk en controleer de financiële administratie.

Boomrooierij Weijtmans B.V.

Gijs van de Pas

Gijs van de Pas

Secretaris

Gijsbert is gehuwd met Diana en samen hebben we vier kinderen, Jessica, Thom, Lizzy en Margo.
Ben zelfstandig ondernemer van timmerwerk samen met mijn vrouw.
Woonachtig en werkzaam sinds 1988 op het industrieterrein.
Hobby’s; films en muziek.

Van de Pas Machinale Houtbewerking BV.

Marijn Rypma

Marijn Rypma

Bestuurslid

Samen met de Parkmanager houd ik mezelf bezig met de uitvoering van de projecten. Mijn focus ligt bij projecten met betrekking tot bedrijfsactiviteiten en gemeentelijke afspraken voor groen en grijs.

Vissers Recycling

Hans van den Bersselaar

Hans van den Bersselaar

Bestuurslid

Ik houd me graag bezig met de diverse projecten van Kreitenmolen Vitaal. In mijn adviezen houd ik rekening met de lange termijn en het algemeen geldende belang.

Van den Bersselaar Constructie

Astrid Vromans

Astrid Vromans

Aspirant Bestuurslid

Ik als aspirant lid wil eens gaan kijken en horen waar ik een steentje kan bij dragen en wat ik voor het industrieterrein kan betekenen.

De Koster Autoschade

© Copyright - Kreitenmolen Vitaal